043 321 39 36 info@basilicamaastricht.nl

Bijzondere bieren

Een fruitige Brand Weizen, een lekker biermenuutje of ga je voor de klassieke Gouden Carolus?

Bekijk onze drankkaart

Terwijl onze authentieke Pater Noster volcontinue bier inpandig vervoert, schenken wij met oog voor smaak meer dan 50 speciaal bieren uit de fles. Kun je geen keuze maken, dan maken wij het je gemakkelijk en bieden je een bierproeverij aan. Wat te denken van bierproeverij De Tapper, waarbij je begint met een frisse Brand Up, doorgaat met een fruitige Brand Weizen en Affligem Dubbel om vervolgens te eindigen met een goddelijke Gouden Carolus? Ben je toe aan meer uitdaging, dan raden we onze Blonde Belg aan die eindigt met de pittige Omer. Je kunt natuurlijk ook een rondje Trappisten kiezen. Maar de echte liefhebbers kiezen de Tripel. Want niets is lekkerder dan eindigen met een Straffe Hendrik.

Zin in Bourgondische bitterballen?

Bekijk onze borrelkaart

speciale en heel speciale bieren op de fles

speciale bieren op de tap, waaronder Brand pèls

liter Brand pèls ligt in onze tanks

Tongstrelende wijnen

Geen bierliefhebber? Geen nood. We hebben een uitstekende wijnkaart en serveren natuurlijk ook voldoende frisdranken. En wie lekkere trek heeft, kan kiezen uit verschillende borrelhapjes; van een goedgevulde etagère tot oer-Hollandse bitterballen. Enfin. Feitelijk is Basilica gewoon een ideale plek om gezellig af te spreken en te genieten van goed gezelschap. 

Wil je een borrel of bierproeverij groots aanpakken en met een flink gezelschap komen of wil je je verjaardag vieren of bijvoorbeeld een promotiefeest geven, dan kun je ook bij Basilica terecht. Bel in dat geval voor meer informatie naar: 043 321 39 36. We helpen je graag.

Een frisse Sauvignon Blanc, diepe merlot of een fruitige Spaanse Verdejo?

Bekijk onze wijnkaart
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Email this to someone